Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Záró ülés – 2018. október 30.

A 2014-2018-as választási időszak önkormányzatának utolsó testületi ülésére 2018. október 30-án került sor.

Az ülésen megjelentek: Vajas Imre polgármester; Jákli Erika jegyzőkönyvvezető, Sebök Mónika községi főellenőr és a képviselő-testület tagjai: Cséfalvay János, Láng László, Menyhart Blanka, Ravasz Béla, Usačov Péter, Viola József. Az ülésen nem vettek részt: Pecsuk Péter és Süli Béla. Az ülés napján a község lakosainak száma 2.083 fő.

A polgármester beszámolt a nagybudafai óvoda átadásáról, a szeptember 28-án megrendezett községi nyugdíjasnapról, valamint arról, hogy október 4-én Godány Sándor festőművész és a Pósfa zenekar vehették át Nagyszombat megye kiemelkedő személyiségeinek ítélt díját. Idén is megrendezésre került a Nótaest.

Az ülésen a testület elfogadta a 2018-as költségvetés módosítását és a 2019-es költségvetést, melyet a pénzügyi bizottság készített elő. Az ülés végén a beérkezett kérvényeket értékelte a testület, valamint kézhez kapta a községi tulajdonú ógellei lakónegyed lehetséges beépítésének terveit. Az elképzelés szerint az érintett terület négy ütemben épülne be és hozzáférhető áron biztosítana letelepedési lehetőséget a község fiataljainak.

Az ülés végén Vajas Imre megköszönte a testület négyéves munkáját és ajándékkal kedveskedett a testületi tagoknak.