Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Egy csepp vér

2012. január 27-én a helyi Vöröskereszt alapszervezet rendezésében került sor az önkéntes véradók ünnepségére.

Azok, akik pár évvel ezelőtt is adtak már vért, emlékezhetnek rá, hogy véradóink mindig milyen nagy becsben voltak tartva. A mai szűkös, válságos időben is szerettünk volna legalább egy vacsora erejéig köszönetet mondani Nekik, hogy gondoltak beteg embertársaikra és időt, fáradságot nem kímélve elmentek vért adni.

Mint tudvalevő, a Vöröskereszt szervezeteket mindenhol a világon önkéntesek és támogatók segítik, így mi sem tudtuk volna ezt az estét megtartani nélkülük. Itt mondunk NAGY köszönetet elsősorban a véradóinknak, de a szervezetet önzetlenül támogatóknak is, akik hozzájárultak az ünnepeltek szórakozásához. Köszönjük!

Meg kell említenünk Nosek Erik és Zöld János véradónk nevét is, akik tavaly vették át Dunaszerdahelyen a kitüntető véradói aranyérmet.

Végül de nem utolsó sorban szeretnénk mindenki nevében megköszönni Szabó Cecíliának, mindenki Cilikéjének a köztünk eltöltött sok-sok évet, gondolok itt a körzeti rendelőben végzett munkájára is. Kívánunk Neki jó egészséget az előtte álló nyugdíjas napjaira!

Horina Klára

képgaléria