Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Soron kívüli ülés – 2022. december 6.

Az ülésen megjelentek: Iván Lajos polgármester, Jákli Erika jegyzőkönyvvezető és a testület tagjai: Czére Krisztina, Gencs Gergely, Gencs Kinga, Láng László, Menyhart Blanka, Špaček György, Zirig Zoltán.

Napirendi pontok

  1. A soron kívüli ülés fő témája a község tulajdonában lévő, a nagybudafai kataszterben elterülő, 134/46-os helyrajzi számú parcella eladására kiírt versenypályázat kiértékelése volt. A versenypályázatra egyedüliként a Fonte vállalat jelentkezett 2.034.000 eurós ajánlattal. Az eladást a testülete támogatta.
  2. Az eladásból adódóan a testület jóváhagyta a költségvetés 3/2022-es számú változtatását.
  3. Az ülésen megjelent Dakó Sándor az SOG vállalat képviseletében és felvázolta azokat az érveket, melyek a 63-as főút és az R7-es, Sárosfához közeli kataszterében tervezett “Kondoros ipari park” mellett szólnak. A beszámolót a testület tudomásul vette.
  4. A testület határozott a községi főellenőri pozíció feltételeinek meghirdetéséről (20%-os munkaviszony mellett, heti 7.5 órában). A főellenőr kinevezésére a 2023. február 28-i ülésen kerül sor, az új főellenőr 2023. március elsején kezdi meg munkáját.
  5. A testület ismét tárgyalt a polgármester fel nem használt szabadságainak kifizetéséről. A szavazás során minden megjelent képviselő tartózkodott, így a fel nem használt szabadságok nem lesznek kifizetve.

Legközelebb 2023. január 31-én ülésezik a testület.

Forrás: https://ajlavgelle.wordpress.com/