Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nyugdíjas évzáró – 2012 január

Az egyházgellei nyugdíjas klub szervezete 2012 január 20.-án értékelő évzáró gyűlést tartott a helyi kultúrházban. Álló Anna a szervezet elnöke ismertette a jelenlevőkkel a 2011-es évi tevékenységüket.Ilyen volt például az egynapos kirándulás Sopronba, egynapos kirándulás gyermekek és nagyszülők részére a Szent Margaréta meseerdőbe Ausztriába, egyhetes kirándulás Alacsony Tátrába, Liptovsky Ján-ra. Az önkormányzattal közösen megszerveztük a gyereknapot a helyi futballpályán. Nyolc községben vettünk részt  nagytalálkozókon. Megtartottuk a hagyománynak számító szilveszteri partinkat.
Az idei évzáró gyűlés legszebb programpontja a jubilánsok köszöntése volt, ahol azoknak a személyeknek gratulálhattunk, akik a 2011-es évben kerek évfordulót ünnepeltek. Kívánva Nekik nagyon sok erőt, egészséget, hogy még sok alkalommal találkozhassunk.
Köszönetet mondunk Vajas Imre mérnök úrnak, a község polgármesterének és Lissák Milán úrnak, a helyi szövetkezet elnökének a 2011-es évben nyújtott odaadó segítségükért és nagyvonalú támogatásukért.
Az évzáró gyűlésen a jó hangulatról Iván Lajos gondoskodott.

       Álló Anna

 a szervezet elnöke

– képgaléria –