Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gellei túra 2011

 2011 augusztus 27.-én, szombaton reggel a gellei sportpályán hátizsákos emberek gyülekeztek. Ki gyalog, ki biciklivel, valaki autóval, mivel messzebről is jöttek. Nagymegyerről, Dunaszerdahelyről, Somorjáról,Kisfaludról,Egerből és persze Gelléből igyekeztek a nagy meleg ellenére is mindenre elszánt emberek.

Tizenharmadik alkalommal került sor az Egyházgellei Természetbarátok szervezésében a turisztikai napra. Hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mire készült ez a vidám társaság, elárulom : gyalogolni. Mivel szinte mindenki ismeri itt egymást, beszélgetve, észrevétlen tették meg a kitűzött utat. A táv felénél pihenőt tartva jókat falatoztak a frissen sütött szalonnából, vastagvirsliből, (spekacski – http://szeka.eu/szeka/fun_cssztar.php) ami mellé nem hiányozhatott a paprika, paradicsom és a hagyma. A célban gulyással, frissítőkkel és oklevéllel kedveskedtek a résztvevőknek.

A gyalogtúra támogatói voltak: Községi hivatal, Csóka László magánvállalkozó,Mgr. Hervay Ildikó -Pékség, Földes Miklós magánvállalkozó, Cséfalvay Béla, Földműves szövetkezet, Pelikán nyomda

A résztvevők nevében köszönet érte.

HMK    

Képgaléria