Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Karácsonyváró 2012

Tisztelt gelleiek!

Karácsony szent ünnepének közeledtével mindannyiunk szíve megtelek melegséggel, szeretettel, mások iránti jóakarattal. Fontos e szép ünnep méltó megünneplése, ezért lélekben fel kell készülnünk rá. Az emberi szív igazán meghitté válásához segítségünkre van az adventi idő 4 hetének 5 vasárnapja is.

Gelle Község Önkormányzata nevében segíteni szeretnénk a lelki felkészülésben a következő programokkal:

  • 1. adventi gyertyagyújtás december 1-jén (szombat) 14.00-tól: az új vásártéren a község adventi koszorújának elkészítése, gyermekeknek adventi foglalkozás a helyi kultúrházban, 17.00-tól: a koszorúk megáldására kerül sor, majd adventi útravalóként pár gondolatot mond Myjavec Pál a község plébánosa.
  • 2. adventi gyertyagyújtás december 9-én (vasárnap) 15.00-kor hagyományos adventi koncert a helyi kultúrházban, fellép a nagymegyeri Bárdos Lajos Vegyeskar
  • 3. adventi gyertyagyújtás december 16-án (örömvasárnap) 15.00-kor fellépnek az óvodások, az alapiskola tanulói és a Nádszegi Fúvósok. Közben adventi vásár: mézeskalács, puncs, ostya, könyvek, kegytárgyak, stb.
  • 4. adventi gyertyagyújtás december 23-án (vasárnap) 15.00-kor. Énekel Dégner Lilla, karácsonyi útravaló Mikus Csaba papnövendéktől.

Bízom benne, hogy kedves lakosaink megtalálják a számukra megfelelő programot, amelyet oly nagy szeretettel készítettünk Önöknek.

A szent éj közeledtével öröm járja át az emberi szívet és fény gyullad ki benne. Kívánom, hgy ez a fény mindannyiunk otthonát átjárja a szentestén, és örömteli szívvel siessenek Krisztus jászolához.

Kegyelmekben gazdad, békés, boldog ünnepeket kíván

Vajas Imre, Gelle polgármestere